sanningen är hård i bland!

De kommer en vacker dag när du förstår hur mycket vi har betytt för dig hur vi älskat dig och saknat dig. En dag när du får upp dina ögon va du lekte bort. En dag då allt redan är försent. Du kan sitta å kasta skit  på mig gör de bara ja e säkert värd de också har inte alltid betett mig bra mot dig häller. Men en sak är säker ja har försvarat dig älskat dig å vart dig trogen till döden.! 

I bland är de hårt att höra sanningen men sanningen behöver man få höra hur jobbigt och hur illa de än är. För att kunna gå vidare i livet måste man kunna ge ett värdigt avslut.  
Ja vet att ja är dum i huvudet som skriver detta men tyvärr kan ja inte styra över mitt eget  hjärta detta är vad ja känner och ingen kan ändra de åt mig inte ens ja själv. 

Fast ja hade velat ha en delit  knapp i bland så finns de inte och de ända ja kan lära mig är att försöka leva utan den jag älskar!
För de är verkligen så jag har blivit sårad och då tänker ni säkert.. va har du för problem? Bara lämna å gå vidare! Mmm hade de vart så lätt så hade ja säkert gjort de. Men ja är en känslo människa och har alltid vart de.  Jag behöver tid å få smälta skiten i mitt huvud på nå jävla vis.  

Ja hoppas att ja kan släppa alla tankarna runt detta väldigt fort för man mår varken bra eller bättre av att de ligger å gnager hela tiden.  
Då var veckan i gång☺

Att ja är telefon beroende de vet ja men att de var så här illa  de viste ja inte.
Fick en uppdatering till telefonen i går kväll så starta den vi 23 telefonen hänger sig å inget går att göra med den. Somna och vakna klockan 5 på morgon å kommer på att ja har ju fan ingen väckare när telefonen är död! Panik!! Ja de var bara att halv sova så vi inte skulle försova oss.. men de gick bra iaf. Ringde Samsung och fråga va fan som hade hänt å dom sa att de inte gick att rädda nå på telefon. Fick ännu mera panik för ja hade ju ca 1000 bilder på telefonen! 

Åkte till  Maria å va lite halv förstörd över alla bilder så vi prövade sätta i den i datorn men inget hände.  Testa en gång till å de gick!☺ vilken jävla tur ja hade!! Åkte in till expert så dom fick fixa telefonen men alla nummer å allt försvann . Nå ja nummer går att få tillbaka men minnen i bilderna går inte så va riktigt glad att vi kunde rädda dom iaf☺

Efter alla telefon problem vart de lunch dejt med Ida å en massa surrande var ett bra tag sen så de behövdes😉 

Hunnit skotta snön som kommit även i natt snart ser man inte ut från nå håll!! 
I morgon blir de nog att fara med barnen på badhuset så dom får leka av sig lite var länge sen vi var där också.! 
Hoppas ni alla har de fint nu ska ja skalla kudden en ny dag i morgon 😙

Helgen. .

Har varit skönt med lite egen tid i helgen då nova har vart hos farmor och farfar☺

Har spendera helgen me mina underbara vänner. 
I lördags var  det planerat in skoter körning med några ja inte träffat på väldigt länge så de var super roligt att träffa dom☺ vart ca 4 mil på skotrarna har inte kört skoter på flera år men någon gång måste man övervinna sina egna rädslor å min har vart just att köra skoter efter  olyckan. Men de gick super  första halv timmen tog ja de lugnt men sen våga man gasa lite mera😃 
Att de ska ta så många år innan man vågar göra nå som är så jävla härligt. Fast vi jt skoter under dessa år så har ja inte  satt mig på någon av dom just för att ja varit rädd! Ganska sjukt!I dag har de vräkt ner ännu mera snö å ja börjar bli gode less på den nu..

Fick brev i fredas ett brev som fick mig att både bli super glad och även jävligt ledsen.. 
De är svårt att förstå allt och ta in allt men någon gång klickar de nog så man förstår mera.

Nu blir de att kasta sig i duschen å ligga spa tv tills man somnar finns inte så mycket mer att göra på kvällarna när man känner sig ensam😕

RSS 2.0