Snart ny månad

alltså vad tiden går fort valparna redan 4veckor börjar bli lite fart i valp lådan kan ja säga..=) men man blir glad av små söta saker att titta på när dom lär sig nya saker.. 2 tikar finns kvar att tinga..
har hittat super fina hem till dom andra 3
en hane kommer att flytta till finland en hane till över-kalix och en tik till happaranda
så dom kommer att finnas i närheten så de ska bli riktigt roligt att följa dessa små liv för ja tror att de kommer bli riktigt fina och arbetsvilliga hundar..=)

skärtorsdag

i vår familj kan se ut som detta...=)kanske inte alla som använder v-rummet till garage men ingen har väl sagt att vi e normala..=) haha

snart blir de ansiktsmasker och mys pys..=)

nu ska ja bli bättre..=)

På att uttrycka mina känslor,, känns som att sista tiden har jag  vart som en gammal bitter kärring och varför igentligen vet ja inte..
våren är ju hära och snön är snart borta så man ska ju inte vara annat än glad..=)
Men känns som att man har blivit så fruktansvärt mot arbetad senaste tiden av människor man bara vet av till namnet vilket har gjort till att ja kommer att sluta med min  verksamhet totalt!

Jag har värdens bästa son och pojkvänn och ja lever enbart för dom känns de som i bland de är dom 2 <3 som får en att orka,, orka göra alla måsten..

i bland undrar ja hur mitt liv hade sett ut om ja inte hade haft barn tror ja hade vart som många andra *ungdomar* sovit bort mitt liv eller nå.. men ja e så glad att ja har min son han väcker mig på morron och de bästa man kan höra e av sitt barn mm mamma hur gott ja sovit,,å då vet man att de bara är att stiga upp..=)

vist är de inte bara bra saker med att vara mamma i bland när trottsen slår in så känns de bara som att man inte orkar nå mera, men någon stans dära kommer de någon sparad energi som tittar fram och de blir lättare..

Nä de ja vill säga är att ja älskar mina 2 pojkar över allt annat på denna jord!!


RSS 2.0