tjoff tjoff så va helgen över..

Har inte blivit så mycket gjort i helgen då benjamin har vart sjuk tyvärr. så bad och hund utställning vart de inget av som var inplanerat.. hade vart roligt att se på alla fina hundarna i boden men ja får snällt hålla mig tills ja själv ska ut i ringen.. e ju inte allt för länge kvar.
var in på skk.se i dag och kolla va man ska anmäla sig till för utställningar skulle gärna vilja ta mig neråt i sverige i sommar men vi får väl se hur de blir och vad ekonomin säger så klart..
Elin har bokat in oss på power pilates på tisdag ja som aldrig har tränat nå i hela mitt liv förutom ridningen och basketen men de e ju ett bra tag sen,, så de ska bli intressant att se va de e tror ja kommer döö..=)
Ängla har ju börjat löpa så de kan ja säga inte e så roligt efter som att hon hoppar upp i soffan och sängen så fort hon får chansen..

jag vill ha sommar..!!

Tänk va härligt de hade vart.. mysiga kvälls promenader bara fara och bada,, vara ute så mycket som de bara går..
Nu orkar man knappt gå ut för de e antingen kallt eller så e de varmare men då e de snöstorm..

Om man ändå hade kunnat spara lite pengar hade ja lätt kunna dra på utlandet på dirren men men då e de som de e.. en jävla massa räkningar som sätter stopp för de..:/
nå nu ska ja steka i hop lite hamburgare åt mina prinsar..Ett långt uppehåll kan man säga..

Ja man kan väl inte riktigt på stå att ja har vart så aktiv med denna bloggen på sista tiden men ska försöka ändra på de..

Här uppe har de vart svin kallt om man får säga de så,, fick 2dagar med värme men de e då fan de ända..
De är som att man inte riktigt har någon ork när de e så kallt bara nästan e inne..

Man får hoppas att 2011 blir ett mycket bättre år än 2010 tycker bara att de året har vart problem har de inte vart avlivning av hund så har de vart vattenskada i hela huset nä de klarar ja mig utan i år..

Kommer satsa på utställnings ringen mycket i sommar och som planerna ser ut nu kommer de komma 2 valpkullar en staffordshire bullterrier och en amstaff kull om de nu går som de ska vill säga..=)
RSS 2.0